Speciaal afscheid voor,<br/>tijdens én na de ceremonie

Speciaal afscheid voor,
tijdens én na de ceremonie

Over ons

Uitvaartvideo.nl is bedacht door Ronald Tannemaat van InStijl Media. Eind 2016 verloor hij zijn vader en dat bracht hem toen op het idee om een video met herinneringsbeelden te maken. Tot dan toe zag je vooral statische powerpoint presentaties met foto’s. De uitvoering trok de belangstelling van de branche en InStijl Media werd verzocht om het product verder te ontwikkelen en toegankelijk te maken voor de markt. Dit leidde uiteindelijk tot de ‘Uitvaartvideo’.
“Toen ik mijn vader verloor, wilde ik iets moois en tegelijkertijd iets bijzonders laten zien tijdens en na de uitvaartdienst in de koffiekamer, iets wat in die vorm voor deze markt nog niet bestond. Het was een spontane gedachte die slechts tot doel had op een bijzondere wijze recht te doen aan de mooie herinneringen aan mijn vader. Ik hoop dat iedereen die de Uitvaartvideo bestelt, dezelfde warme herinnering eraan overhoudt als ik destijds.”
Uniek

Uniek

De uitvaartvideo's die wij maken zijn stuk voor stuk uniek. Door onze ervaring zorgen wij ervoor dat u een passend en zeer persoonlijk afscheid beleeft.

Snelle levering

Snelle levering

Wij begrijpen dat er de eerste dagen na een sterfgeval veel op u afkomt. Daarom kunt u bij Uitvaartvideo.nl op een snelle service rekenen. Indien het nodig is, kunnen wij al binnen 24 uur na ontvangst van uw foto's het eerste ontwerp laten zien.

Zorgeloos

Zorgeloos

Wij weten uit ervaring dat een uitvaartdienst een ingrijpende gebeurtenis is waar niets fout mag gaan. Indien u voor onze Uitvaartvideo kiest, dan garanderen wij u dat wij niets aan het toeval overlaten en ervoor zorgen dat de video op tijd op de afgesproken locatie aanwezig is.